Hengittääkö yrityksesi nykypäivää?

Yleinen väärinymmärrys on, että ihmiset aloitteellisesti skannaisivat tai tutkisivat sinun liiketoimintaansi tai jokapäiväisiä tekemisiäsi. Elämme kiireisessä maailmassa, jossa yksilöt toteuttavat itseään, omia tavoitteitaan ja unelmiaan. Aikaa on vähemmän ja helppoutta enemmän.

Oletko jo suunnitellut kuinka tavoitat tehokkaasti ja nykyaikaisesti asiakkaat?
Kuinka erottaudut muiden yritysten joukosta? 
Kuinka tulet huomatuksi näiden yksilöiden keskuudessa?

Hengittääkseen nykypäivää yritysten on markkinoitava itseään nykyaikaisin menetelmin.

Sujuvaa yhteistyötä!

Oli tavoitteenasi sitten uudet lojaalit asiakkaat, piristysruiske myynnillesi, kasvu tai ajan hermoilla pysyvä brändi - olet tullut oikeaan paikkaan. Haluaisitko tavoittaa Turun alueella asuvat noin 40 000 opiskelijaa? Autamme sinua mielellämme opiskelijoiden asiantuntijoina. Voit ottaa meihin helposti yhteyttä tästä linkistä.

Miksi juuri opiskelijankaupunki.fi-palvelu?

 • Tavoitat suoraan Turun alueen opiskelijat. He ovat noin 40 000 ihmisen kokoinen demografia. Puhumme siis joka viidennestä kadulla kulkevasta turkulaisesta.

 • Opiskelijat kannattaa tavoittaa juuri nyt. Valtaosa turkulaisista opiskelijoista on ulkopaikkakuntalaisia syntyjään. Tämä tarkoittaa, että he etsivät kantakuppiloitaan, partureitaan ja ostoksiaan aktiivisesti. Sen he tekevät useimmiten liikkeessä älypuhelimellaan tai kotikoneella verkossa. Kun tavoitat heidät nyt, turvaat mahdollisuutesi luoda hyvät suhteet näiden nuorten ja kannattavien kanta-asiakkaiden kanssa ja sitouttaa heidät sellaisiksi läpi elämän.

 • Opiskelijat vaativat helpputta. Täysin ainutlaatuinen markkinointikanavamme on mobiilioptimoitu palvelu, joka ohjaa opiskelijan sijaintiinne puhelimen reittiohjeen avulla - helposti ja kätevästi.

 • Käyttäjämme viettävät aikaa sivuillamme analytiikamme mukaan keskimäärin 2 ja puoli minuuttia. Se tarkoittaa, että heitä oikeasti kiinnostaa sisältö, jota he katsovat. Kanavamme kautta tarjotut opiskelijaedut eivät ole mainoksia sanan perinteisessä mielessä. Käyttäjämme tulevat palveluun sisälle etuja ja alennuksia varten. He ovat jo palvelussamme, viettämässä aikaa, etsimässä sinun yritystäsi.

 • Yhteistyön avulla voimme rakentaa sinulle opiskelijaystävällistä, nuorekasta ja kehityksessä mukana pysyvää mainetta ja brändi-imagoa.

 • opiskelijankaupunki.fi on opiskelijoiden tuottama palvelu - opiskelijoille. Kohderyhmän tuntemus on siis taattu. 

    

 • Ota yhteyttä monipuoliseen tiimiimme ja rakennetaan yhdessä juuri teidän tarpeisiin sopiva ja räätälöity yhteistyöpaketti tapahtumista, kupongeista, tempauksista ja tarjouksista. Annetaan ideoiden virrata ja mielikuvituksen lentää!

Mikä on teidän tavoitteenne?

Mobiilitrendi ajaa yhteiskuntaamme hurjalla vauhdilla eteenpäin ja muovaa tapaamme kuluttaa. Ostokäyttäytyminen muuttuu jatkuvasti tietoisempaan suuntaan ja samalla mainostulvan tasapaksu melu on sietämätön, jolloin laadukas sisältö korostuu. Millä tavoin yrityksenne pysyy ajan hengessä mukana, erottuu joukosta ja tavoittaa tulevaisuuden Suomen avainasiakkaat?

Haluamme, että sinä teet parasta tulosta. Siksi olemme täällä apunasi, opiskelijoiden asiantuntijoina.

Opiskelijankaupunki.fi on Turun Kauppatieteiden Ylioppilaat Ry:n omistaman KY-Dealing Oy:n ylläpitämä karttapohjainen internetsivusto. Palvelun pääfokuksena on tiedottaa Turun alueen yritysten tarjoamista opiskelijaeduista nykyaikaisen ja helppokäyttöisen karttasovelluksen avulla. Tavoitteenamme on laajentua tulevaisuudessa kaikkiin Suomen suurimpiin opiskelijakaupunkeihin.

Sivustolla on myös tapahtumakalenteri, jossa on nähtävillä opiskelijoille viikoittain suunnatut tapahtumat. Listaamme myös opiskelijaruokaloiden lounaslistat aukioloajat hintoineen. Tämän lisäksi tuotamme aktiivista Opiskelijan Blogia ja olemme vahvasti näkyvillä sosiaalisissa medioissa. Jatkossa sivusto laajentuu myös muille elämän osa-alueille, auttaen opiskelijoita työpaikkojen ja asuntojen välityksessä. Toimintaamme KY-Dealing Oy:n kanssa kuuluvat myös erillisinä liiketoiminnan alueina oma opiskelijoille tuotettu valmennuskurssimme Valmennusakatemia, verkossa toimiva VerkkoAkatemia sekä opiskelijoiden kirjakauppa paasykoekirjat.fi. Fyysiset lokaatiomme löydät Turun Kauppakorkeakoulun tiloista toimivan Wanha Narikka –kivijalkakaupan muodossa, jossa asioi noin 1000 asiakasta viikoittain, sekä toimistoltamme Parkinkatu 6:sta.

 

Turun alueen opiskelijat

Turun katukuvassa merkittävä osuus koostuu opiskelijoista, sillä noin joka neljäs turkulainen on opiskelija. Varsinkin keskustan alueella valtaosa asujista ja kuluttajista on opiskelijoita. Palvelumme avulla tavoitatte heidät mielekkäästi ja helposti.

Tältä he näyttävät:

 • Noin 40 000 ihmisen kokoinen kohderyhmä, joka muovaa kulutusvalinnoillaan katukuvaa ja keskustelee näkyvästi mielipiteillään sekä sosiaalisessa mediassa että suusanallisesti.
 • Opiskelijatuilla ja osa-aikatöillä elävä, älykäs ja digitaalinen, opiskelijaetuuksiaan ahkerasti hyödyntävä asiakasryhmä. Suurinosa opiskelijan tuloista menee välittömään kulutukseen.
 • Trendien mukana kulkeva, älypuhelimiaan innolla käyttävä, pyörillään kaupungilla liikkuva, itseääntoteuttava ja pitkälle individualististen Y-sukupolvi, joka voitetaan puolelle vain laadukkain markkinointitoimenpitein.

Mitä yrityksenne saa?

 • Näkyvyys opiskelijankaupunki.fi-sivustolla - Ainutlaatuinen markkinointikanava Turun seudulla.
   
 • Oikeus käyttää opiskelijankaupunki.fi-brändiä yrityksen omassa mainonnassa.
   
 • Opiskelijankaupunki.fi-logot tarroina ja sähköisessä muodossa – esimerkiksi yrityksen oveen ja nettisivuille.
   
 • Asiantuntevan organisaation näkemyksen ja osaamisen käyttöönne.
   
 • Täysin tarpeisiinne räätälöity markkinointikattaus julisteista facebook-kampanjoihin.

 

Tässä esimerkkejä  jo palvelussamme näkyvistä yrityksistä:
SOKOS
FINNKINO
ARNOLDS
PETRIFUN
SUBWAY
NIGHT CLUB MARILYN

Ota rohkeasti yhteyttä!

info ( at ) opiskelijankaupunki.fi tai
karri.kilpelainen ( at ) ky-dealing.fi